Autorizare
Părerea Dvs. despre calitatea produselor noastre
Apreciați, vă rog, aspectul exterior al pelmenilor.

Aveți pofta de a mînca pelmeni din nou și din nou?

Corespunde sau nu prețul calității produselor?

Departamentul de vânzări
(+373) 22 47-10-48 (+373) 22 47-15-28

Din istoria companiei

 
1994.02.17 — Înregistrarea companiei ”Olentina” SRL
1994.05.25 — Au început lucrări practice de pregătire a echipamentului și a încăperii pentru producerea semifabricatelor congelate. 
1994.07.14 —  Au fost fabricate primii pelmeni. 

"Olentina" — compania,  specializarea cărei este producerea pelmenilor și colțunașilor congelați. Specializarea companiei îi oferă posibilitatea de a concentra asupra fabricării produselor de cea mai înaltă calitate și cel mai important moment — oferă posibilitatea de a menține nivelul acesta pe parcursul a 10 ani. Strategia companiei este — renunțarea la utilizarea proteinilor vegetale (soia) în loc de carne naturală, de utilizarea aromatizatorilor, stabilizatoarelor și conservantelor. Strategia aceasta a fost apreciată la justa ei valoare de mai mulți gurmani după o prietenie de 20 ani.

Fabricarea produselor de la compania ”Olentina” e bazată pe materia primă locală — carne de vită, de porc, făină, cartofi și ceapa de la producatorii autohtoni. Acest fapt poate fi considerat o contribuție la finanțarea dezvoltării satelor Moldovei. Republica Moldova este o țară agrară și dacă vom lua acest fapt în considerare, vom ajunge la concluzia că și prelucrarea materiei prime aici, pe teritoriul Moldovei, contribuie la crearea mai multor locuri de muncă, mărește venitul de la impozite în budgetul țării. Materia prima de cea mai înaltă calitate (vită, carne de porc fără grăsime) pentru care n-au fost utilizate preparate hormonale — este încă un avantaj al companiei ”Olentina” ca producatorului autohton și încă o garanție a sănătății Dvs. și a generațiilor viitoare, dragi cumpărători. Desigur, nouă ca și multor altor companii ne fac griji impozite dar cu toate acestea înțelegem foarte bine că de aceste mijloace financire au nevoie și spitalele, școlile, militarii și etc. Deci, compania aduce profit și tinerilor, și celor în vîrstă, și funcționarilor, și oamenilor de afaceri, și în special celor care prețuesc timpul său.

Cea mai bună calitate — pentru cei mai buni oameni!