Autorizare
Părerea Dvs. despre calitatea produselor noastre
Apreciați, vă rog, aspectul exterior al pelmenilor.

Aveți pofta de a mînca pelmeni din nou și din nou?

Corespunde sau nu prețul calității produselor?

Departamentul de vânzări
(+373) 22 47-10-48 (+373) 22 47-15-28
Supă de pelmeni
ceapa
1 buc.
sare
1 linguriță
piper negru
după gust
unt
200 gr.
pătrunjel
100 gr.
morcov
2 buc.
condimente
după gust
cartofi
3-4 buc.
foi de dafin
după gust
Metode de preparare

In apa sau bulionul clocotit adaugati cartofii taiati cubulete. Lăsați bulionul să clocotească și apoi adăugați morcovul și ceapa prăjiți mediu în ulei. Lăsați bulionul să fiarbă. Pîna la finisarea fierberii (înainte cu 5-10 minute) adăugați condimente, sare și piperul. Pelmenii le fierbeți aparte în apa presărată clocotită. Lăsați să fiarbă 3-4 minute și apoi le strecurați. 

Pelmeni gata fierți le adăugați în bulionul. Mai așteptați 1-2 minute pîna la pregătirea supei. Supa se servește cu verdeață mărunt tăiată (mărar, pătrunjel). 

Important: dacă pelmenii sînt cu carne de vită sau de porc - pregătiți bulionul de vită, iar dacă aveți pelmeni cu carne de pui - mai bine să pregătiți bulionul de pui respectiv.

 

Poftă bună!