Autorizare
Părerea Dvs. despre calitatea produselor noastre
Apreciați, vă rog, aspectul exterior al pelmenilor.

Aveți pofta de a mînca pelmeni din nou și din nou?

Corespunde sau nu prețul calității produselor?

Departamentul de vânzări
(+373) 22 47-10-48 (+373) 22 47-15-28
Supă de pelmeni și omletă
Oua de găină
2 buc.
ceapa
1 buc.
sare
după gust
piper negru
după gust
mărar
100 gr.
pătrunjel
100 gr.
morcov
2 buc.
condimente
după gust
Metode de preparare


În bulionul clocotit trebuie să adăugați rădăcina de pătrunjel, morcovul și ceapa tăiați cubulețe și prăjiți mediu în ulei. Lăsați bulionul să fierbe. Pînă la finisarea fierberii (inainte cu 5-10 minute) adăugati omleta gătită dinainte, condimentele necesare, sarea și piperul negru.

Puneți pelmenii la fiert aparte și gătindu-le 3-4 minute. Pelmeni gata fierți le strecurați și apoi le adăugați în supă. Lăsați bulionul să fierbe încă 1-2 minute.

Supa se servește cu adaos de verdeață tăiată mărunțel.

Important: dacă pelmenii sînt cu carne de vită sau de porc - pregătiți bulionul de vită, iar dacă aveți pelmeni cu carne de pui - mai bine să pregătiți bulionul de pui respectiv.

 

Poftă bună!