Autorizare
Părerea Dvs. despre calitatea produselor noastre
Apreciați, vă rog, aspectul exterior al pelmenilor.

Aveți pofta de a mînca pelmeni din nou și din nou?

Corespunde sau nu prețul calității produselor?

Departamentul de vânzări
(+373) 22 47-10-48 (+373) 22 47-15-28
Pelmeni copți
ceapa
1 buc.
sare
după gust
piper negru
după gust
mărar
200 gr.
ulei
50 gr.
unt
100 gr.
smîntînă
300 gr.
cașcaval
350 gr.
usturoi
2 buc.
maioneză
300 gr.
sos de tomate
400 gr.
ficat de vită
300 gr.
făină
4-5 lin. mari
pătrunjel
200 gr.
condimente
după gust
foi de dafin
5-6 foi
Metode de preparare

Varianta 1

Pelmenii fierți îi puneți în oală și adăugați peste ei sosul. Pentru sos aveți nevoie de ficat de vită tăiat și prăjit mediu. Adăugați  cheapa, făină, piureu de tomate și bulionul de carne. Lăsați sosul să fiarbă și apoi adăugați smîntînă clocotită și ketchup (îl alegeți după gust). Oala o acoperiți cu turta din aluat nesărat și o puneți oala în cuptor pe 10-15 minute.

Trebuie să ungeți turta cu usturoi și puteți să puneți mîncarea pe masă.

Puteți coace pelmeni și în cuptor cu mictounde. 

 

Varianta 2


Pelmenii fierți le înveliți cu omletă, prăjită dinainte. Omletă cu pelmenii o puneți la cuptor (sau la  cuptor cu microunde) pe 3-5 minute.

Pelmeni se servesc cu unt. 

 

Varianta 3

Pelmenii fierți le înveliți cu omletă, prăjită dinainte. Omletă o dați cu unt topit, să vărsați peste omletă cașcaval ras. Omletă o puneți la cuptor  (sau la cuptor cu microunde) pe 3-5 minute. 
 

Varianta 4 

Pelmeni fierți le puneți pe tigaie, vărsați peste ei smîntînă și cașcavalul ras. Tigaie o puneți la cuptor pe 3-5 minute.
Se servesc cu unt și verdeață. 

Varianta 5

Pelmeni fierți  în oală, adăugați smîntînă și cașcavalul ras, puneți la cuptor (sau la cuptor cu microunde) pe 5-10 minute. 

Se servesc cu verdeață mărunt tăiată.

Important: dacă doriți să coaceți la cuptor cu microunde, aveți nevoie de veselă specială.